. 
.

Bart

Bart kwam in het Katshuisch met trekken van onder meer scoliose en geen controle over zijn blaas.
Bart bleek een kleine held, zo’n ongelofelijk lieve allemansvriend, hij werd direct opgenomen in de groep. Vooral Pietje bleek zijn maatje. Bart kreeg een MRI om te kijken wat er precies aan de was. Zijn neuroloog haalde de cyste bij zijn ruggenmerg weg. Door de ruimte die daardoor ontstond zouden een hoop functies weer herstellen. Sterker nog; de neuroloog verwachtte volledige genezing. Helaas pakte het anders uit. Bart herstelde niet. En er kwam littekenweefsel in de plaats wat zijn lopen steeds deed verergeren. Maar Bart zette dapper door! Hij verloor steeds meer urine omdat hij steeds meer viel. Ook werd hij steeds onrustiger en veranderde zijn spel in steeds meer agressief-spel. Bart kon niet meer.
Het was een van de moeilijkste beslissingen die genomen moest worden in het Katshuisch. Een jonge kat met zo’n prachtig karakter veel te vroeg moeten terug geven aan het heelal. Het voelde zo oneerlijk.
Bart is ingeslapen op 1 november 2021 en begraven in de tuin van het Katshuisch. Daar brandt iedere avond een lichtje bij hem. Ook staat zijn pootafdruk op Arianne’s arm getatoeërd. Bart wordt nooit vergeten. Dat is simpelweg niet mogelijk.

E-mailen
Map
Instagram