. 
.

Yvonne en Danny Blind

Twee blinde schatjes uit Griekenland. 
Hun oogjes hadden een enorme infectie en dus besloot de Griekse dierenarts om alles eruit te halen en het daarna dicht te naaien. Het is even wennen in het begin als je ze ziet. 
Via Zwerfkat Boxtel kwamen ze in het Katshuisch terecht. Doodsbang. Maar het is ook nogal wat, met een vliegtuig, in het ruim van het vliegtuig, naar Nederland. Hun lichaampjes compleet verstijfd. Gespannen. Alle vezeltjes in directe paraatheid om in actie te moeten komen om zich te redden. Zo angstig. Zo sneu. 
Danny Blind liet al snel merken geen aanraking te tolereren. De nagels van Danny staan nog steeds in de hand van Arianne gekerfd. Een litteken. 
Yvonne wat zachter, maar net zo bang. Inmiddels zijn ze al paar maanden in het Katshuisch en zijn ze nog steeds wat angstig, maar wel erg happy. Danny gebruikt Hans als een blinde-geleide kat, hij volgt hem overal. Voor de duidelijkheid; via geluid natuurlijk. Arianne denkt dat de manier van lopen van Hans goed te horen is voor Danny. En dat hij daarom hem heeft uitverkozen om mee te lopen. Hans is graag op zichzelf, maar kan Danny heel goed om zich heen hebben. Prachtig om te zien. Yvonne doet alles zelf en ook dat doet ze prima. Het is een genot om de familie Blind in de tuin achter insecten aan te zien jagen. Ja echt! Ze jagen op het geluid. Yvonne wordt graag geaaid, maar wel als ze op haar gemakje ergens ligt. Danny heeft er wat meer moeite mee, maar als hij zich overgeeft dan doet hij dat ook helemaal.

We vieren de verjaardagen van Danny en Yvonne op 20 september.

E-mailen
Map
Instagram