. 
.

De familie Blind

Twee blinde schatjes uit Griekenland en een uit Turkije.
De oogjes van Danny en Yvonne hadden een enorme infectie en dus besloot de Griekse dierenarts om alles eruit te halen en het daarna dicht te naaien. Het is even wennen in het begin als je ze ziet. 
Via Zwerfkat Boxtel kwamen ze in het Katshuisch terecht. Doodsbang. Maar het is ook nogal wat, met een vliegtuig, in het ruim van het vliegtuig, naar Nederland. Hun lichaampjes compleet verstijfd. Gespannen. Alle vezeltjes in directe paraatheid om in actie te moeten komen om zich te redden. Zo angstig. Zo sneu. 
Danny Blind liet al snel merken geen aanraking te tolereren. De nagels van Danny staan nog steeds in de hand van Arianne gekerfd. Een litteken. 
Yvonne wat zachter, maar net zo bang. Inmiddels zijn ze al paar maanden in het Katshuisch en zijn ze nog steeds wat angstig, maar wel erg happy. Danny gebruikte Hans als een blinde-geleide kat, hij volgde hem overal. Nu hij het Katshuisch beter kent doet hij alles in zijn eentje. Voor de duidelijkheid; Danny volgde Hans via het geluid van Hans. Arianne denkt dat de manier van lopen van Hans goed te horen is voor Danny. En dat hij daarom hem had uitverkozen om mee te lopen. Yvonne doet alles zelf en dat doet ze prima. Het is een genot om de familie Blind in de tuin achter insecten aan te zien jagen. Ja echt! Ze jagen op het geluid. Yvonne wordt graag geaaid, maar wel als ze op haar gemakje ergens ligt. Danny is inmiddels een enorme knuffelkont en komt er graag eentje halen.
We vieren de verjaardagen van Danny en Yvonne op 20 september. Ze zijn geboren in 2019.

Sinds juli 2021 is de familie Blind compleet met de komst van Daley Blind. Geboren op 20 maart 2020. Daley is een rover. Dol op eten en doet daar ook echt zijn best voor om alles te pakken te krijgen wat hij tegenkomt. Vooral de snoepjes pot is favoriet. Zodra Arianne in de keuken verschijnt dan vlijt Daley zich tegen haar aan omdat hij weet dat ze daar gevoelig voor is. Dus zo krijgt hij het in ieder geval twee keer per dag voor elkaar om lekker te gappen uit de snoep pot. Na een minuutje doet Arianne de snoep pot wel weer dicht, want ook in het Katshuisch wordt wel op de gezondheid gelet. Daley mist zijn rechteroogje en door zijn linkeroogje ziet hij heel weinig. De grote waas op dat oog verraadt hoe hij eraan toe is. Daley loopt schuin met zijn koppie omdat we denken dat hij helemaal aan de rand van zijn pupil nog wel wat ziet.

E-mailen
Map
Instagram