. 
.


Gastenboek

27 berichten op 2 pagina's
IRENE PARADES
08-11-20 14:58:52
If you have been victimized by an online scam, contact a fund recovery service called QUADHACKED Inc a distinguished and credible ethical hack company , which has a global service and an international client base across every continent. They have a great record of success, having retrieved millions for their clients over the past years and with the help of their top technology used to track wallet address and stolen bitcoins
contact addr: QUADHACKED@GMAIL.COM This is my little way of saying thank you for saving me from fake binary investors i met on telegram. if you have lost any amount or cryptocurrency to online scam reach out to the address above and get yourself some help. thank me later.
Sandra Buitenhuis
27-10-20 12:56:25
Wat een prachtig en liefdevol initiatief. Een bijdrage voor je goede werk is je van harte gegund!
Suzanne Doeland
26-10-20 22:31:22
Wat geef je deze poezen een heerlijk en fijn thuis!
Fantastisch zeg! :)
Anne Marie van Zanten
26-10-20 20:38:07
Lieve Arie net weer eens een keer iets gedoneerd om je een klein beetje te steunen in je poezenzorg. Je bent een topper!! ?
Karin Van Leeuwen
26-10-20 17:50:37
Wat een goed initiatief dit! Als kattenliefhebber kan ik dit alleen maar toejuichen. Ik heb gedoneerd en blijf het katshuisch volgen, echt mooi om te zien!!
Cootje Cootje van Bostelen
26-10-20 17:10:36
Wat een super goed initiatief! Ik kwam op jouw site via Liesbeth Rasker, uiteraard heb ik direct gedoneerd. Veel Huggies voor alle katjes/poesjes ❤️
Patricia Pool
26-10-20 11:31:35
Lieve Arianne, wat een ontzettend warm hart heb jij voor deze hulpbehoevende katten! Dankzij Liesbeth Rasker kwam ik op jouw insta en heb uiteraard gedoneerd. Hoop dat heel veel mensen dat gaan doen. ???
Bo De la Bodewitscz
28-08-20 17:57:29
Arie,
Het was een voorrecht om gevraagd te mogen worden voor jouw mannenkalender! Ik heb veel schik gehad voor tijdens en na de fotosessie: dieren om ons heen, een goed positief sfeertje, eten, lachen en geinen, wat wil een mens nog meer..?
Zeker als je bedenkt dat de opbrengst van die kalender naar de katten gaat Kun je enkel stellen dat we goed bezig zijn gewest. Waarvan akte hahaha.

Ik gen benieuwd naar t eindresultaat, tot die tijd:
Namaste. <3
Tamara Klapwijk
22-08-20 16:19:28
Hoi Arianne wow wat gaaf wat je doet. Wou je zeggen via deze weg dat je een geweldige vrouw bent met een hart van goud. Groetjes van Tamara uit Eindhoven
Marry Barrett
30-07-20 20:29:07
Heb me vandaag aangemeld op de site "teaming.net" bij de groep "katshuisch".
Marita Oudshoorn
23-07-20 23:32:32
Wie er nog niet van het Katshuisch heeft gehoord moet daar gauw verandering in brengen....het is het PALEISJE voor katjes met een handicap. Dus zegt het voort....zegt het voort.... En er zitten maar liefst 17 schoonheden daar die
allemaal iets mankeren maar daar wel mee kunnen leven omdat ze WILLEN leven..... ze zitten vol levenslust en vinden spelen erg leuk.
Ze krijgen de beste zorg en o.l.v. Arianne en de beste medische zorg door de beste DA v.h. land. Nou wat wil je als kat nou nog meer.... Gezelligheid viert hoogtij!
Er zitten daar alleen maar leuke en hele mooie poezels en omdat Koosje al zoveel heeft meegemaakt is hij mijn grote HELD! Dat is een voorbeeldig, lief en geduldig mooi ventje die alles maar rustig ondergaat.
Een VOORBEELD! ...... Van elke kat is een foto met de naam erbij te zien op de website. Het is ontzettend leuk om ze te volgen. Kan ook via FB. Ze hebben ook allemaal hele leuke namen.....
Je zou ieder katje met een handicap daar een plekje gunnen want helemaal in orde komen doet het niet bij de meeste katjes maar ze hebben er wel een heerlijk leventje en dat is ook veel waard.
En het leuke is dat je al voor EEN euro per maand het Katshuisch kunt steunen en hoe meer mensen dat doen hoe leuker het maandbedrag wordt. De DA moet ook betaald worden en daar rijdt Arianne regelmatig met een van haar poezenkindjes naar toe.
Ik hoop dat het Katshuisch nog lang mag blijven bestaan want het is onmisbaar voor veel lieve kattenkoppies !!
Arianne redt het wel met haar 17 kindjes en in September komt er nog een nieuweling bij. Spannend!
Hans koeovet
23-07-20 19:44:32
Ik ben Hans was een van de modellen en heb dat heel graag gedaan voor Ari en ben er trots op dat ik er een van mocht zijn
Hopelijk komt er het jaar daar op nog een reeks met kalenders en ga me dan zeker weer opgeven en heb ook een kalender besteld
Groetjes Hans
jannie jannie van nieuwkasteele
23-07-20 16:31:53
ik heb jou ontmoet op het schip van de zonnebloem wat hebben wij het gezellig gehad
toen had jij het al over je lieve poesen kinderen, wat was dat mooi om te horen wat jij allemaal doe voor de mooie lieve beestjes ,ik neem dan ook mijn feyenoord pet af voor jou ,en je weet die gaatbijna nooit af alleen bij iets bijzonders en dat ben jij
je bent een schat een lieverd een topper
dikke knuffel ook aan de poezen kids en ook de beste dierenarts van het land
liefs jannie en natuurlijk ook ria
Margriet V Leeuwaarden
23-07-20 15:46:54
Een hemel op aarde voor deze kwetsbare diertjes. En dat allemaal door de goede zorgen en liefde van Arianne. Petje af voor deze kanjer.

Margriet
Sandra Groen
23-07-20 15:05:28
Het Katshuisch...tja, waar moet ik beginnen
Als ik alles zeg worden het hele lange zinnen
Het is een warm en liefdevol thuis voor gehandicapte katjes
Stuk voor stuk zijn het hele lieve schatjes
De allergrootste schat doet alles wat ze kan voor hen
Haar volgers zijn van haar allemaal een grote fan
Niets is voor haar teveel of te gek
Alle dieren hebben in haar grote hart een warme plek
En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan
Maar dan kan er geen andere reactie meer in het gastenboek komen te staan
Een liefdevol vrouwmens runt dit huis
En de dieren voelen zich er allemaal thuis
Ik volg alle verhalen en filmpjes elke dag
En die toveren vaak op mijn gezicht een lach!

Lieve Arianne, ik heb heel veel bewondering voor wat je allemaal doet voor je dieren en hoop oprecht dat je nog lang van ze mag blijven genieten.

Xxx
Henk van Oosterhout
23-07-20 14:49:49
Het ontstaan van het Katshuisch helemaal gevolgd, al voordat dat Arianne vanuit Den Bosch naar Vinkel verhuisde. Omdat wij zelf 6 (geen gehandicapte) katten hebben, houden we het wel en wee van Arianne en haar dieren op de voet. Prachtige, maar ook ontroerende belevenissen komen voorbij. Prachtig
Janneke Gijsbers
23-07-20 13:21:31
Katshuisch is een huis waar katten met een beperking die willen leven een kans krijgen.
Ze worden liefdevol verzorgd door Arianne.
Ik geniet ook elke keer van die leuke filmpjes en foto's van die schatjes.
Ik heb het geluk gehad om ze ook een keer live te Mogen bewonderen.
Corien Nelissen
23-07-20 12:33:14
Met veel plezier volg ik de leuke filmpjes en foto's van het Katshuisch ik zit dan vaak met een big smile te kijken draag jullie allemaal een warm hart toe en jullie zijn mijn Super Katshuisch Team, Alleen maar respect en complimenten voor Arianne naast de drukke baan bij Omroep Brabant geeft ze deze lieverds met een handicap een veilig liefdevol thuis, Bravo Arianne jij bent een mooi lief mens met het hart op de goede plaats, TROTS op je
Desiree Visser
23-07-20 12:29:48
Wat geniet ik elke keer van de foto’s en teksten. Er spreekt zoveel liefde uit voor de katten, wat boffen ze met jou lieve Arianne.
Natasja Hermse
23-07-20 12:24:27
Fantastisch paradijsje voor al die lieve, gehandicapte en ook niet gehandicapte beestjes. Geweldig initiatief!! Ik ben er geweest en het was een heerlijke ervaring. Sponsoren mensen!!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Instagram