. 
.

ManonDit is Manon.
Vernoemd naar het liefste buurmeisje wat het Katshuisch zich maar wensen kan. En net zoals die Manon is het kitten Manon ook een echt schatje.
Ze begon haar leventje niet zo fijn. Ze werd gevonden in de vrije natuur samen met een groepje kittens die allemaal veel zwaarder waren. Zo’n 500 gram. Dus niet haar broertjes of zusjes, maar een groepje waar deze dame zich waarschijnlijk bij had aangesloten. Slimme zet van haar. Want enig gezelschap was erg noodzakelijk voor deze kleine met een achterpootje wat niet goed mee wil en een staartje wat grotendeels gevoelloos is.
Sinds ze in het Katshuisch is sukkelt ze af en aan met haar ontlasting. Soms diarree, soms niet, soms een heel klein beetje. Dus ze houdt ons lekker bezig. Maar dat doen we graag voor haar. In eerste instantie dachten we aan amputatie van haar gevoelloze pootje en haar gevoelloze staartje. Maar ze blijkt hier toch heel goed mee om te gaan. Ze heeft een mooi stukje eelt ontwikkeld op haar klompvoetje en haar staartje laat ze met rust. Want daar schuilt het gevaar; omdat ze haar staartje niet voelt kan ze die er afbijten. Maar ze blijft er dus mooi vanaf. Geen enkele reden dus om die nu te amputeren. Nu nog zorgen dat haar kleine schattige buikje geen diarree meer geeft. Want dat is vervelend voor diegene die schoon mag maken. Maar zeker heel vervelend voor een proper dier als de kat.

E-mailen
Map
Instagram